На базі Войнівського ЗЗСО відбувся міжрегіональний семінар, присвячений особливостям організації освітнього процесу в умовах інклюзії

  • 545

Фото без описуВчора, 20 грудня, на базі Войнівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів був проведений міжрегіональний семінар на тему: «Особливості організації освітнього процесу в умовах інклюзії: командний підхід».

Для педагогічних працівників, методистів, практичних психологів та асистентів учителів Петрівського району та м. Олександрія були проведені майстер-класи керівником гуртка Гавриленко Н.І., вчителями-асистентами Овчаренко А.О., Яровою І.В., «Свято наближається» та «Ляльковий і рукавичний театри».

Директор закладу освіти Покотило С.В. поділилася досвідом, щодо впровадження інклюзивного навчання в закладі. Заступник директора з навчально-виховної роботи Павліщева А.С. провела тренінгове заняття «Особливості організації освітнього процесу в умовах інклюзії: командний підхід». Вчитель початкових класів Лапко Л.О. поділилася досвідом роботи із дітьми із ООП на уроках читання та математики. Корекційні педагоги Шило О.П. та Ланько О.В. провели корекційні заняття з розвитку мовлення.

Поряд із цим, гості мали змогу відвідати інклюзивні класи та ресурсні кімнати нашого закладу.