Приютівська громада отримала сучасний автомобіль екстреної медичної допомоги

  • 2758

Фото без описуСьогодні, 3 січня, в рамках реалізації проєкту «200 швидких для України», що здійснюється з ініціативи Президента України Володимира Зеленського та за підтримки Фонду Рената Ахметова, Приютівська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини отримала сучасний автомобіль екстреної медичної допомоги.

Привітати медичний персонал закладу, на чолі з Приютівським селищним головою Андрієм Коломійцевим, завітали заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань та соціальної політики Ірина Чемерис та головний лікар комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги Олександрійського району» Олександр Гірник.

«Приютівська амбулаторія отримала один з трьох автомобілів, які було передано Кіровоградській області в рамках проєкту «200 швидких для України». Завдяки цьому автомобілю, який обладнано за найкращими європейськими стандартами, ще більша кількість пацієнтів Приютівської об’єднаної територіальної громади отримуватиме якісну медичну допомогу» — зазначив Приютівський селищний голова Андрій Коломійцев та передав ключі від нового автомобіля завідувачу амбулаторії Андрію Данилюку.

Наданий спеціалізований транспорт — це новий автомобіль типу А на базі позашляховика Toyota Land Cruiser. Автомобіль обладнано висококласним устаткуванням та облаштований так, аби пацієнти перебували в максимально комфортних умовах.