У Протопопівському ЗЗСО ознайомили батьків з особливостями та графіком проведення ЗНО і державної підсумкової атестації

  • 493

Фото без описуЗовнішнє незалежне оцінювання — відповідальна подія для випускників закладу загальної середньої освіти. Підготовка до цього знакового оцінювання нині є найактуальнішим питанням як для самих учнів, так і для їхніх батьків та педагогів

У Протопопівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів пройшли батьківські збори на тему «Зовнішнє незалежне оцінювання - важливий крок до здійснення мрії». Заступник директора з навчально-виховної роботи Циганкова І.П. ознайомила батьків з особливостями та графіком проведення ЗНО і державної підсумкової атестації у 2019/2020 навчальному році. Особливу увагу акцентували на необхідності у проходженні учнями пробного зовнішнього незалежного оцінювання. Також надали поради батькам та дітям щодо відповідального ставлення до власної підготовки та запропонувала тренувальні тести - on-line. Ознайомили батьків з графіком консультацій вчителів закладу освіти з підготовки до ЗНО з різних предметів.

Поряд із цим, класний керівник  11  класу Косенко О.В. наголосила на тому, що необхідно виважено прийняти разом з дітьми рішення щодо вибору відповідних предметів для проходження ЗНО.