Перемога Користівського ліцею у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад

  • 594

Всеукраїнські учнівські олімпіади – це різновид інтелектуальних змагань на освітньому просторі України, покликаний заохотити учнівську молодь до вивчення окремих навчальних предметів.

Упродовж ІІ етапу олімпіад у листопаді–грудні 2019 року відбувся відбір учасників у межах району. Напружена  боротьба за призові місця розгорнулася між учнями Користівського ліцею та Новопразького НВК. Згідно узагальнених підсумків комунальної установи «Олександрійський районний центр із обслуговування закладів освіти» Олександрійської районної ради переможцями у загальнокомандному заліку стали учні Користівського ліцею.

За підсумками ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад ліцеїсти здобули 14 перших місць, 10 других місць та 8 третіх місць.

Найкращу підготовку показали учні:

8 класу: Бабій А., Чередниченко Р., Усик С. Шендра В;

9 класу: Григор’єв Р.;

10 класу: Мокусієнко Є.;

11 класу: Метка О., Яковлєва І., Єрмак О.

Призові місця також здобули Войтенко Д., Яркова К., Пендюк Т., Кириченко Д., Скринько В., Саламатіна А., Тацька К.

Окремо хочеться відзначити вчителів, які підготували переможців та призерів олімпіад: вчителя хімії, біології та екології Здоровенко Л.І., вчителя фізики Правого В.П., вчителя історії Горбань М.О., вчителя англійської мови Праву Р.О., вчителя інформатики Правого О.В., вчителя географії Самокрик О.М., вчителів математики Клішанця І.В. та Марецьку О.Г., вчителя української мови та літератури Калюту В.О.

Систематичне здобуття перших та призових місць  у Всеукраїнських учнівських олімпіадах, турнірах та конкурсах учнями Користівського ліцею є результатом наполегливої праці дітей та їх наставників – учителів. Зокрема, вагомий внесок у таку важливу справу, як здобуття якісної освіти роблять також батьки, мотивуючи, підтримуючи та надихаючи на гарні результати своїх дітей.