Учениця Ізмайлівського ЗЗСО презентувала першу збірку оповідань «Цвіт першої надії»

  • 744

Фото без описуВчора, 5 лютого, в Олександрійській центральній районній бібліотеці ім. Д.І. Чижевського, відбулася презентація першої збірки Аліни Шевченко «Цвіт першої надії». Талановита письменниця із села Гайок, що входить до складу Приютівської об’єднаної територіальної громади, навчається у 9-класі Ізмайлівського закладу загальної середньої освіти I-III ст. Приютівської селищної ради.

Привітали юну письменницю з її творчим дебютом директор Олександрійської централізованої районної бібліотечної системи Надія Чуянова, керівник літературно-мистецького клубу «Джерело» Анатолій Штанько, учитель української мови та літератури Ізмайлівського ЗЗСО Людмила Пасхал, завідуюча Ізмайлівської бібліотекою-філією Тетяна Красюк та ін.

Ілюстрована збірка творів «Цвіт першої надії» складається із 16-ти прозових творів, різних за жанрами. У ході презентації юна письменниця розповіла та поділилась сюжетами цікавих творів, захоплюючих часом фантастичних, герої яких закохуються, мріють про щастя, шукають вихід із складних життєвих ситуацій та своє місце у цьому безмежному, неповторному, часом складному світі.

Поряд із цим, кожен бажаючий мав змогу придбати книгу з автографом Аліни та сфотографуватись. Перший крок у визнанні молодої письменниці пройшов дуже вдало. І нехай загальна кількість примірників видання невелика, але це вже хороший початок у світ літератури.

Фото: Олександрійська Центральна районна бібліотека ім. Д. І. Чижевського