Фахівці з охорони праці обговорили стан виробничого травматизму та професійної захворюваності

  • 541

Фото без описуСьогодні, 6 лютого, у Центрі надання адміністративних послуг Олександрійської районної державної адміністрації проведено засідання «круглого столу» представниками Олександрійського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області з охорони праці на тему: «Стан виробничого травматизму та професійної захворюваності у 2019 році на підприємствах, в установах, організаціях міста Олександрії, Олександрійського та Петрівського районів та заходи їх профілактики».

Участь у заході взяли т.в.о. начальника Управління Державної служби України з питань праці у Кіровоградській області Віталій Заніздра, начальник Олександрійського відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області Людмила Григораш, головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці Управління Державної служби України з питань праці у Кіровоградській області Наталя Струтинська, страховий експерт з охорони праці Олександрійського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області Ігор Губко. Поряд із цим, запрошувались до обговорень фахівці у галузі охорони праці об’єднаних територіальний громад Олександрійського району, зокрема провідний спеціаліст з охорони праці Приютівської селищної ради Олександр Мудрий.

Присутні обговорили актуальні питання стану охорони праці на підприємствах, в установах, організаціях та інших закладах. Зокрема, присутні мали змогу отримати відповіді на свої запитання що належать до компетенції запрошених експертів.