У Протопопівському ЗЗСО стало доброю традицією проводити предметні тижні для початкових класів

  • 591

Фото без описуПредметні тижні у школі — одна з найцікавіших форм організації навчально-виховного процесу, можливість і для вчителя, і для учня проявити свої багатогранні здібності.

Ось і для учнів 1-4 класів Протопопівського закладу загальної середньої освіти I-III ст. Приютівської селищної ради впродовж 3 по 7 лютого, голова МО Цесько О.Б. з колегами Кашпуровською С.М., Губенко С.В., Руденко С.Г., Фидря Н.М. організували Тиждень початкової школи «Мандрівка в країну знань».

Понеділок став «Днем відкритих сердець», проведено лінійку — відкриття, гру «Комплімент», переглянуто відеоролики, мультфільми про добро; створено колаж «Книжечка добра»; діти взяли участь в акції «Допоможи тваринам». Вівторок був «Математичним», учні виготовляли аплікації з різних геометричних фігур, розгадували ребуси, головоломки, кросворди, розв’язували задачі. Середа — «День рідної мови», розпочався з конкурсу малюнків «Казкові герої». «З любов’ю до рідної мови», такою була тема диктантів і творів про Україну. Проведено відкритий урок з навчання грамоти у 1 класі (Цесько О.Б.). Четвер – «День здоров’я та спорту», проведено конкурс на краще виконання ранкової гімнастики «Ні хвилиночки не гаймо та зарядку починаймо». На «Стартах надій» діти змагалися в спритності, швидкості в естафетах: «Хмаринка», «Накоти кулю», «Гонка м’ячів», «Пінгвіни», «Північний полюс», «Переправа». Активними були і вболівальники у спортивній вікторині, та перемогла – дружба. П’ятниця — «Цікавий світ навколо нас», розпочалася з ранкової зустрічі «Віконечко в природу», перегляду мультфільму «Це наше, це твоє» (чим славиться Україна). Цікавими були й екологічна вікторина «Галявина чудес» та вікторина для групи подовженого дня — «У світі тварин».

Предметні тижні для початкових класів став ще однією яскравою сторінкою у житті учнівської родини Протопопівського ЗЗСО. Він пройшов активно та весело, але й продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися.