Підприємствам Кіровоградської області пропонують долучитись до складу делегації торговельної місії до Південно-Африканської Республіки

  • 433

Фото без описуДепартамент економічного розвитку і торгівлі Кіровоградської обласної державної адміністрації інформує підприємства про підготовку торговельної місії до Південно-Африканської Республіки.

Підприємствам, які працюють в секторах агропромисловості, харчової промисловості, IT та машинобудування, пропонують долучитись до складу делегації торговельної місії до Південно-Африканської Республіки (мм. Преторія, Йоганнесбург та Дурбан), що проходитиме з 15 по 17 квітня 2020 року.

В програмі місії — бізнес-форум за участі представників уряду Південно-Африканської Республіки та України, двосторонні зустрічі уряду та бізнесу, нетворкінг з потенційними бізнес-партнерами.

Участь у місії відкриває нові можливості на одному з найбільш перспективних ринків Африки та дозволяє на власному досвіді ознайомитись зі специфікою ведення бізнесу в регіоні, локальними вимогами та культурними особливостями. Досвідчені експортери зможуть розширити географію поставок.

Більш детальна інформація та умови участі за посиланням: http://bit.ly/38N6tGo

Реєстрація на участь у заході до 13.02.2020 року включно за посиланням: http://bit.ly/2U7vqs6

Торговельна місія організовується Державною установою "Офіс з просування експорту України" за підтримки Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Торгово-промислова палата України.

Контактна особа від Установи: Дарина Жиденко — фахівець відділу сприяння бізнес-можливостей, тел.: +380500203093, e-mail:  dzhvdenko@epo.org.ua