Залізничну станцію Королівка із малодіяльної переведено у статус маршрутної

  • 941

Фото без описуВчора, 12 лютого, за участі Приютівського селищного голови Андрій Коломійцева у Кіровоградській обласній адміністрації відбулась селекторна нарада з питань функціонування малодіяльних залізничних станцій з відвантаження сільськогосподарської продукції. Предметом розгляду під час селектору стали три залізничних станції Кіровоградської області, одною з яких була проміжна станція Знам'янської дирекції Одеської залізниці — Королівка.

Під час селекторної наради, за оперативною інформацією «Укрзалізниці» стало відомо, що статус малодіяльної зі станції  Королівка наразі знято. Насамперед, проміжну станцію вдалося вивести з так званого «чорного списку» завдяки планам з маршрутизації, які дозволили збільшити показники середньодобового загального навантаження та вивантаження вагонів до середнього показника всіх вантажних станцій у цілому по підприємству.

Проміжна залізнична станція Королівка, що розташована в Ізмайлівському старостинському окрузі, до недавнього часу рахувалась малодіяльною та перебувала серед восьми залізничних станцій у Кіровоградській області, що опинились під ризиком закриття.

Фото: Кіровоградська ОДА