У Користівському ліцеї вшанували воїнів-афганців

  • 618

Фото без описуСьогодні, 13 лютого, у Користівському ліцеї Приютівської селищної ради традиційно вшанували мужність тисяч співвітчизників. З кожним роком все далі і далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі.

Захід відвідали Приютівський селищний голова Андрій Коломійцев, директор Користівського ліцею Віктор Правий, голова громадської організації «Олександрійська районна спілка ветеранів війни в Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів)» Валентин Кондрескул та депутат Приютівської селищної ради Віктор Гуртовий, який також є учасником бойових дій в Афганістані.

Під час заходу діти вшанували та відзначили героїчні подвиги, приклади вірності, що продемонстрували наші земляки, яким довелося нести нелегку військову службу в Афганістані. Поряд із цим, учасники бойових дій в Афганістані згадали війну та розповіли дітям про тяжкі події, які траплялись за час військової служби у високогір’ї Південної Азії.

На завершення присутні хвилиною мовчання віддали данину пам’яті загиблим воїнам-афганцям.