Відбулося чергове засідання робочої групи щодо розробки Стратегії розвитку освіти громади

  • 582

Фото без описуВчора, 13 лютого, на базі КУ «Центр із обслуговування закладів освіти» Приютівської селищної ради відбулася чергова робоча зустріч з батьківським активом закладів освіти Приютівської ОТГ, заступником голови Іриною Чемерис, директором Центру Світланою Михайленко та завідувачем методичним кабінетом Гюльнарою Любенець щодо побудови щодо розробки Стратегії розвитку освіти громади. Зустріч було поділено на три блоки: статистичний, практичний, підсумковий.

В ході практичного блоку були підняті виклики сьогодення спрямовані на покращення якісних освітніх послуг для здобувачів освіти та проговорили про можливості тісної співпраці батьків педагогів та громади.

У підсумковому блоці побудовано попередню модель батьківського бачення безпечного, комфортного освітнього середовища для формування конкурентоспроможної особистості.

Це не останнє засідання робочої групи, наступного разу, 26 лютого, відбудеться зустріч з керівниками закладів освіти та адміністративним корпусом громади, де буде побудована модель їхнього бачення покращення надання якісних освітніх послуг, яких сьогодні потребує вмотивований учень.