Меморандум про співробітництво за Програмою «U-LEAD з Європою» вручили голові Приютівської ОТГ Андрію Коломійцеву

  • 753

Фото без описуСьогодні, 18 лютого, у місті Києві відбулась конференція «Наближаючи послуги», присвячена середньостроковим результатам напряму з покращення якості надання адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою». У конференції взяли участь близько 350 учасників: громади-партнери U-LEAD, експертна спільнота, представники Уряду України та міжнародні партнери.

На конференції були представлені результати роботи Програми, презентації та обговорення розвитку системи надання адміністративних послуг, тренінги з ключових тем для посилення спроможності ЦНАП. Зокрема, під час заходу відбулась урочиста церемонія вручення Меморандумів про співробітництво із партнерами Програми, одним з яких є Приютівська об’єднана територіальна громада.

«Громада протягом 2019 року виконала своє зобов’язання щодо облаштування приміщення під «Центр надання адміністративних послуг». У свою чергу, «U-LEAD з Європою» зобов’язується це приміщення повністю облаштувати, надати програмне забезпечення та навчити персонал. Програмою передбачена наявність дистанційних робочих місць по деяким старостинським округам громади», — зазначив Андрій Коломійцев.