Ірина Чемерис взяла участь у розробці 12 ідей щодо створення майбутніх туристичних продуктів області

  • 783

Фото без описуПротягом 18-19 лютого, у м. Кропивницький за підтримки Кіровоградської обласної державної адміністрації відбувся семінар-тренінг «Туристичний продукт Кіровоградщини», спрямований на інтенсивне професійне та особистісне навчання туристичного активу регіону для розробки бізнес-моделі та стратегії розвитку привабливої та успішної туристичної дестинації, формування туристичних продуктів, підготовки до презентаціі продуктів області для туроператорів України.

Участь у дводенному семінарі взяли представники туристичного бізнесу, місцевого самоврядування, місцевої влади та громадських організацій, які готові співпрацювати задля туристичної привабливості та прибутковості області.

Учасників тренінгу-семінару, серед яких була й заступник Приютівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань та соціальної політики Ірина Чемерис, інтенсивно навчали, як розробляти турпродукти – обраховані і клієтоорієнтовані набори послуг, які будуть популярними і фінансово прибутковими. Серед основних запропонованих ідей для створення продуктів — тури вихідного дня для школярів, заміські сімейні тури та інше. Їх ще будуть доопрацьовувати і відшліфовувати, щоб представити на столичних воркшопах.

Під час дводенного семінару, представники туроператорів та органів влади розробили 12 ідей щодо створення майбутніх туристичних продуктів області, які можна буде презентувати туроператорам України. Вже у травні цього року, Кіровоградська область візьме участь у всеукраїнському воркшопі з презентації туристичних продуктів регіону.