Учні закладів освіти Приютівської селищної ради серед переможців першого етапу змагань «Шкільна футзальна ліга»

  • 627

Фото без описуНещодавно, громадською організацією «Федерація футболу Олександрійського району» в Олександрійському комунальному закладі «Дитячо-юнацька спортивна школа №2» було проведено перший етап (місцеві) змагань «Шкільна футзальна ліга» 2020 року серед юнаків 2008 року народження.

В змаганнях взяли участь 7 юнацьких команд. Зокрема, від Приютівської ОТГ — Головківський ЗЗСО, Войнівський ЗЗСО та Користівській ліцей, від Новопразької ОТГ — Новопразький НВК, а від Олександрійського району: Червонокам’янський НВО, Новосенівський НВК та Косівський НВО.

Запекла боротьба розпочалась з перших хвилин змагань. Юні футболісти демонстрували набуті технічні та тактичні навички. Звісно не все вдавалося, та бажання перемоги було велике у кожної команди.

Змагання з футзалу пройшли цікаво та емоційно. В напруженій боротьбі переможцем першого етапу змагань стала команда Червонокам’янського НВО, команда Головківський ЗЗСО посіла — ІІ місце, а ІІІ місце — зайняла команда Користівського ліцею.

Команда переможець, призери та учасники були нагороджені футбольними м’ячами та дипломами відповідних ступенів від ГО «ФФОР» та футбольною екіпіровкою від ДЮСШ «Колос»

У м. Світловодську 14 березня відбудеться другий етап обласних змагань «Шкільна футзальна ліга», Олександрійський район буде представлений двома командами — Червонокам’янським НВО та Приютівською ОТГ.

Автор: Ю. Котов