У Ізмайлівському ЗЗСО під час семінару вчилися шукати нові шляхи у викладанні англійської мови

  • 469

Фото без описуВчора, 25 лютого, на базі Ізмайлівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. Приютівської селищної ради відбувся семінар за темою «Розвиток комунікативної компетентності на уроках англійської мови шляхом поєднання традиційних та інноваційних технологій». В ньому взяли участь вчителі англійської мови закладів загальної середньої освіти Приютівської громади. Організаторами семінару були вчитель англійської мови Табунець О. В. та колектив закладу.

Учасники семінару, вчителі англійської мови закладів загальної середньої освіти із самого початку стали активними учасниками, а саме, відвідали «Інтелектуальну кав'ярню», яку організували О. Смоляр, Т.Чорна, О. Табунець. В кав'ярні учасники переглянули чайне дійство, ознайомилися з різновидами чаю та мали змогу скуштувати його. Далі учасникам було запропоновано відвідати урок англійської мови у 2-му класі на тему «Тварини. Частини тіла».

По закінченню уроку відбулося його обговорення. До слова були запрошені завідувач методичного кабінету комунальної установи «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ Приютівської селищної ради Лубенець Г.І., а також вчителі англійської мови.

Далі учасникам було запропоновано презентацію досвіду роботи вчителя Табунець О. В. Вчителі із великою цікавістю переглядали відеоролики з презентації, на яких були фрагменти уроків англійської мови у різних класах, які доводили присутнім наполегливу та цілеспрямовану роботу вчителя щодо розвитку комунікативних англомовних компетенцій. В рамках роботи семінару гості відвідали «Мистецьку вітальню». Мали змогу переглянути уривок позакласного заходу «Під знаком Купідона». Олена Володимирівна провела майстер-клас із розпису імбирних пряників.

Учасники семінару переконалися в тому, що сьогодні вчителі повинні шукати нові шляхи у викладанні англійської мови, для того щоб створювати умови для підвищення професійної компетентності та забезпечення їх готовності працювати із учнями у якісному освітньому середовищі.