У Березівському закладі дошкільної освіти презентували ігрове LEGO-містечко

  • 571

Фото без описуВчора, 26 лютого, колектив Березівського закладу дошкільної освіти «Світлячок» зібрав вихователів дошкілля Приютівської ОТГ, а також колег із сусідньої Новопразької об’єднаної територіальної громади, щоб презентувати своє ігрове LEGO-містечко.

Вихователь Яцків Н. провела майстер-клас щодо використання на заняттях та у повсякденній діяльності дошкільників конструктора LEGO. Вихователі перевтілившись у дошкільників залюбки та з великим професійним інтересом виконували поставлені ігрові завдання.

Усі учасники були переконані, що використання конструктора LEGO дозволяє вчитися готуючись і навчатися у грі, яка є найважливішим супутником дитинства. Зокрема, у ході заняття з конструктором підвищується комунікативна активність кожної дитини, формується вміння працювати у парах, у групі, відбувається розвиток творчих здібностей, підвищується мотивація до навчання.

По завершенню заходу учасники обмінялися досвідом роботи, а також міркували над осучасненням освітнього процесу в закладах дошкільної освіти. Зустріч у LEGO-місті, створеному Березівським ЗДО була не останньою.