Відбулась чергова робоча зустріч щодо побудови перспективного плану розвитку освіти у Приютівській ОТГ

  • 1563

Фото без описуВчора, 26 лютого, на базі КУ «ЦОКЗУ» Приютівської селищної ради відбулася чергова робоча зустріч з керівниками закладів дошкільної та загальної середньої освіти Приютівської ОТГ, в.о. старост старостинських округів, головою Приютівської ОТГ Андрієм Коломійцевим та заступником голови Іриною Чемерис, директором Центру Світланою Михайленко та завідувачем методичним кабінетом Гюльнарою Любенець щодо побудови перспективного плану розвитку освіти в громаді.

Метою зустрічі була побудова моделі покращення надання якісних освітніх послуг, яких сьогодні потребують сучасні здобувачів освіти.

В ході практичної частини були підняті нагальні питання спрямовані на покращення якісних освітніх послуг для здобувачів освіти та проговорили про можливості тісної співпраці педагогів, батьків та громади.

У підсумковому блоці побудовано попередню модель бачення керівниками та педагогами закладів освіти безпечного, комфортного освітнього середовища для формування конкурентно спроможної особистості.

Наступним результатом роботи групи буде спільна зустріч з учасниками освітнього процесу для затвердження стратегії розвитку освіти Приютівської громади. Адже лише спільними зусиллями можна досягти успіху.