Відбулось засідання комісії з визначення та відшкодування збитків землекористувачам та землевласникам

  • 1002

Фото без описуСьогодні, 28 лютого, у Приютівській селищній раді відбулось засідання комісії з визначення та відшкодування збитків землекористувачам та землевласникам. В ході засідання учасники зібрання розглянули ряд питань, зокрема, використання земельної ділянки комунальної форми власності площею 2,5 га, що використовується без сплати податків та відповідних правовстановлюючих документів.

Для надання пояснень на засідання були запрошені, але не з’явились особи, які використовують вказану земельну ділянку. За результатами розгляду, членами комісії було вирішено повторно запросити користувачів вказаної земельної ділянки на засідання комісії.

Також комісією зазначено, що у випадку повторної неявки осіб, які використовують вказану земельну ділянку, буде складено відповідний акт та визначений розмір завданих збитків, а в подальшому — вжито заходів щодо їх стягнення. Зокрема, матеріали розгляду будуть направлені до правоохоронних органів для відповідного реагування.

Приютівська селищна рада нагадує землекористувачам громади, що використання земельних ділянок комунальної власності без документів, що підтверджують право користування або власності, а також сплати встановлених чинним законодавством України податків є порушенням чинного законодавства.