У Приютівській громаді визначили пріоритетні напрямки співпраці з правоохоронцями

  • 765

Фото без описуСьогодні, 2 березня, керівництво Приютівської селищної ради та Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області за участю в.о. старост старостинських округів провели нараду з питань налагодження спільної роботи та визначення пріоритетних напрямків співпраці для вирішення проблемних питань на території Приютівської об’єднаної територіальної громади.

«Після підписання Меморандуму про співпрацю та партнерство в рамках проекту «Поліцейський офіцер громади» та відкриття Поліцейської станції у с. Протопопівка, ми розраховуємо на покращення криміногенної ситуації на території ОТГ. Насамперед, нас хвилюють питання безпеки дорожнього руху, несанкціонованого випилювання деревини, незаконного вилову риби на водних об’єктах, нелегальне працевлаштування та порушення обігу підакцизних товарів», — зазначив Приютівський селищний голова Андрій Коломійцев.

Зокрема, під час наради були детально розглянуті та надані відповіді на загальні питання від в.о. старост щодо виконання службових обов’язків поліцейських офіцерів на території об’єднаної територіальної громади, визначені пріоритетні напрямки їх роботи та ін.

Поряд із цим, очільник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов звернувся до в.о. старост старостинських округів, закликавши їх доводити інформацію до мешканців і спонукати їх до активних дій: — «Для поліції важливо вчасно і оперативно отримувати повідомлення про правопорушення чи про підозрілих людей. В такому випадку ефективність розкриття злочинів є значно вищою».

За результатом обговорення, очільник громади резюмував: без тісної співпраці селищної ради і поліцейських офіцерів громади, зокрема, усіх підрозділів поліції, не обійтися. Мешканці громади справедливо хочуть жити в атмосфері спокою і відчувати себе цілодобово захищеними.