На шляху до працевлаштування: міні-ярмарок вакансій провели для безробітних у Приютівській ОТГ

  • 963

Фото без описуСьогодні, 4 березня, за участі Приютівського селищного голови Андрія Коломійцева, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань та соціальної політики Ірини Чемерис, директора Олександрійського міськрайонного центру зайнятості Ірини Мукієнко, головного фахівця відділу взаємодії з роботодавцями Олени Яценко та начальника відділу Тетяни Балдачевської відбувся міні-ярмарок вакансій та послуг центру зайнятості.

Проведення подібних заходів є однією із ефективних форм співпраці з роботодавцями щодо підбору необхідних кадрів. Так, під час діалогу актуальні вакансії на зерновому елеваторі ТОВ «УкрАгроКом» презентувала представник роботодавця. Ярослава Ліла активно спілкувалась з шукачами роботи. Тих громадян, які зацікавилися представленими пропозиціями роботи, було запрошено для ознайомлення з умовами праці безпосередньо на робочих місцях.

Поряд із цим, безробітні мали можливість отримати всю необхідну інформацію безпосередньо з першоджерел, ознайомитись з умовами оплати праці, тривалістю робочого часу і відпочинку.

На завершення заходу безробітні підходили з індивідуальними запитаннями до представників служби занятості, також мали можливість заповнення анкет, отримання роздаткової друкованої інформації та отримували вичерпні відповіді.