У Користівському ліцеї відбувся «Ярмарок народних звичаїв»

  • 704

Фото без описуСьогодні, 4 березня, у Користівському ліцеї  пройшла народознавча майстерня "Ярмарок народних звичаїв" для учнів закладів загальної середньої освіти Приютівської ОТГ.

На гостей заходу чекали три локації: майстер-класи із виготовлення квітів із атласних стрічок (Пономаренко М.Л.), із розпису пряників (Хрієнко І.В.) та гра "Квест - це вам не тест" (Аксенчик В. та Метка О.). Усі учасники  були із гарним настроєм, сповнені оптимізму.

До присутніх, з привітальним словом, звернувся директор закладу Правий В.П. та заступник голови Приютівської ОТГ Чемерис І.А.

Також учасників привітав хореографічний колектив "Вікторія" та Яковлєва І., Полякова Я. з піснями, Коливайко В. розказала вірша.

Учні освітніх закладів Приютівської ОТГ мали змогу долучитися до духовних і культурних надбань українського народу,  вшанувати  звичаї та традиції  минулих поколінь.

Особливу подяку хочемо виголосити учням та педагогічному колективу Головківського ЗЗСО, які долучилися до естетичного оформлення свята, приготувавши куточок квіткової композиції, яка виготовлена власноруч.

До нових зустрічей, друзі!