У Приютівській громаді відзначили Міжнародний жіночий день

  • 919

Фото без описуУ Приютівській об’єднаній територіальній громаді відбулися урочисті заходи з нагоди Міжнародного жіночого дня — щорічного свята, що відзначається 8 березня як символ боротьби жінок за рівні права та можливості.

Напередодні свята, концерт за участі колективів Олександрійського коледжу культури та мистецтв відбувся у Цукрозаводському закладі загальної середньої освіти I-III ст. Щоб налаштувати на свято, в фойє закладу усіх гостей зустрічали весняна фотозона та виставка робіт майстрів. Подарункові набори та Подяки Приютівської селищної ради за вагомі особисті досягнення, творчість, креативність, активну життєву позицію та з нагоди Міжнародного жіночого дня отримали представниці різних галузей — вчителі, економісти, бухгалтери, державні службовці та ін.

«Переконаний, що роль жінки у нашому суспільстві дуже велика і визначна. Хотілося б від усього серця привітати всіх наших жінок з цим чудовим святом весни. Посмішками та оптимізмом ви спонукаєте чоловіків, на благородні вчинки та високі звершення», — звернувся до присутніх у залі Андрій Коломійцев.

Поряд із цим, святкові концерти за участі талановитих гостей та місцевих художніх колективів відбулися у Головківському ЗЗСО, Протопопівському «Центрі культури і дозвілля», Костянтинівському, Піщанобрідському, Войнівському та Цукрозаводському будинках культури.  

Бурхливі оплески під час заходів свідчили про те, що організатори досягли своєї мети. Всі жінки радо прийняли подарунки до свята і зарядились найкращими емоціями, посмішками і гарним настроєм.