Про тимчасове призупинення руху транспорту

  • 1458

Фото без описуНа виконання доручення Президента України та рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС Кабінет Міністрів прийняв рішення щодо обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Відповідно до рішення Кабінету Міністрів від 16 березня 2020 року №215 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-19», заборонено з 18 березня по 3 квітня на усій території нашої держави регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автобусним транспортом у приміському сполученні.

На території Приютівської ОТГ автобусне сполучення з м. Олександрія буде тимчасово призупинено 18 березня, починаючи з 12:00 год.

Документом, зокрема, заборонено:

  • регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у міжміському, внутрішньообласному і міжобласному сполученні;
  • до прийняття окремого рішення заборонено перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішніх сполучень (приміському, міському, регіональному та дальньому).

Про прийняття додаткових рішень буде повідомлено додатково.