Перспективи розвитку освіти на території Приютівської ОТГ дистанційно розглянуто з регіональним офісом «U-LEAD з Європою»

  • 868

Кіровоградський регіональний офіс «U-Lead з Європою» через карантин не відмовився від своєї ключової задачі – допомагати громадам області і перейшов на smart working. Це означає, що всі робочі питання, просвітницькі задачі, консультування до завершення карантину будуть проходити в режимі  онлайн.

Відтак, команда регіонального офісу провела першу дистанційну консультацію саме для представників Приютівської об’єднаної територіальної громади. Зокрема, спеціалісти поспілкувались із заступником Приютівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань та соціальної політики Іриною Чемерис, а також директором комунальної установи «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ» Світланою Михайленко.

Під час дистанційної консультації  було розглянуто стан та перспективи розвитку освіти на території Приютівської об’єднаної територіальної громади, зокрема торкнулися таких питань:

  • законодавчі критерії формування спроможної освітньої мережі в ОТГ;
  • аналіз проведених заходів на початковому етапі формування Стратегічного плану розвитку освіти в громаді;
  • розробка календарного плану заходів до червня 2020 року, визначення етапів та наповнення змістовними заходами розробки стратегічного плану розвитку освіти Приютівської ОТГ.

В результаті консультації представники громади отримали практичні рекомендації щодо формування структури перспективного плану розвитку освіти на 2020 – 2025 рік, сприяння в організації роботи з підбору та заохочення кадрового потенціалу в освітній галузі.