У Приютівській громаді проведено огляд майбутнього туристичного маршруту

  • 2695

Фото без описуЗ метою вивчення можливостей розробки та облаштування туристичного маршруту на території Приютівської об’єднаної територіальної громади здійснено огляд колишніх розрізів «Протопопівський» та «Морозівський», а також берега річки Інгулець.

Зокрема, заступник Приютівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань та соціальної політики Ірина Чемерис спільно з методистом по розвитку туризму «Центру культури і дозвілля» Валентиною Портною проїхали по майбутньому туристичному маршруту «Від індустрії до загубленого раю», де ознайомилися зі станом території та оцінили сполучення із навколишніми населеними пунктами. За їх словами, цей туристичний маршрут буде цікавим любителям активного відпочинку та гарних краєвидів.

Раніше, за ініціативи Приютівської селищної ради відбулась зустріч із підприємцями і представниками «зеленого туризму», які зацікавленні в розвитку туристичних маршрутів на території Приютівської ОТГ.

Керівництво селищної ради продовжує й надалі працювати над розвитком туристичної галузі, адже на території громади дійсно існує достатня кількість цікавих місць, де можна змістовно та корисно провести вільний час.