Випадків інфікування коронавірусом COVID-2019 на території Приютівської ОТГ не виявлено

  • 2095

Фото без опису

Сьогодні, 31 березня, працівниками КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Олександрійського району Кіровоградської області» з метою виявлення хворих на коронавірусну інфекцію було проведено тестування  мешканців Приютівської об’єднаної територіальної громади, які нещодавно повернулись з-за кордону та тих осіб, що мали ознаки ймовірного інфікування вірусом COVID-2019.

«Всі результати проведених експрес-тестувань, що здійснювались сьогодні на території Приютівської ОТГ виявились негативними. Закликаю громадян дотримуватися карантину, частіше мити або дезінфікувати руки, не торкатися обличчя, уникати контакту з людьми, які мають симптоми ГРВІ. У разі нездужання – одразу телефонувати сімейному лікарю» — повідомив головний лікар КНП «ЦПМСД» Олександр Гірник.

У разі ж позитивного результату експрес-тесту лікарі мають узяти додатковий зразок для підтвердження в лабораторії за допомогою ПЛР-тесту.

Найближчим часом, на території Приютівської ОТГ продовжать тестування осіб вказаних категорій.

Приютівська селищна рада висловлює подяку працівникам медико-санітарної допомоги за професіоналізм та відповідальне ставлення до своїх обов’язків.