У Приютівській ОТГ триває прийом заявок для участі у конкурсі на визначення кращих громадських ініціатив

  • 982

Фото без описуЗадля розвитку та посилення громадської активності, більш активної співпраці з населенням та в умовах необхідності підтримки громадських ініціатив, Приютівська селищна рада приймає заявки для участі в конкурсі, спрямованому на залучення громадськості до процесів формування, реалізації та розвитку різних форм співпраці влади з громадою, вивчення громадської думки.

Станом на 3 квітня у конкурсі зареєстровано 9 ініціатив.

Прийом заявок відбувається за встановленою формою та здійснюватиметься до 30 квітня 2020 року включно. Форму конкурсної заявки можна завантажити у електронному форматі. Головна вимога до ініціативних груп — фінансування одного Проекту з місцевого бюджету не повинно перевищувати 100,0 тис. грн. Проте, за необхідності учасники зможуть долучати власних спонсорів до співфінансування.

Увага! У зв'язку з карантином розгляд заявок перенесено до покращення епідемічної ситуації. Про дату розгляду проектних заявок буде повідомлено додатково.

З більш детальною інформацією щодо процедури проведення конкурсу, визначення переможців та особливостей реалізації програми можна ознайомитись за посиланням: https://pryiutivka-community.gov.ua/programa-pidtrimki-iniciativ-zhiteliv-prijutivskoi-otg-na-2020-rik-14-34-43-29-01-2020/.