Про надання послуг зі спеціалізованого перевезення пасажирів за маршрутом «Войнівка-Олександрія-Олександрія-Войнівка»

  • 1879

Фото без описуПризупинення приміського транспортного сполучення між населеними пунктами Приютівської об’єднаної територіальної громади та містом Олександрія викликало ряд проблем для тих людей, які живуть за містом але вимушені працювати для забезпечення життєдіяльності нашої держави.

Розуміючи всю відповідальність, Приютівська селищна рада, при підтримці соціально-відповідальних представників бізнесу, буде забезпечувати транспортними послугами громадян, які в силу свого покликання, мають продовжувати працювати в місті — в лікарнях, аптеках, продовольчих магазинах, банківських та державних установах.

Починаючи з 6 квітня, буде виконуватись спеціальний рейс «Войнівка-Олександрія-Олександрія-Войнівка» за наступним графіком (в подальшому можливі зміни в графіку):

Відправлення з кінцевої зупинки с. Войнівка об 07:00 год.

Відправлення з площі Соборної м. Олександрія об 18:15 год. 

Виконавчий комітет Приютівської селищної ради звертається до жителів громади, з проханням — у терміновому порядку надати до адміністративної будівлі старостинського округу (або загального відділу Приютівської селищної ради) довідку з місця працевлаштування. Це забезпечить вас правом на отримання послуг зі спеціалізованого перевезення.

Правом на користування спеціальними транспортними послугами мають окремі категорії громадян, а саме:

  • працівників закладів охорони здоров’я (включно аптек);
  • працівників підприємств харчової галузі;
  • державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування;
  • працівників підприємств та організацій, функціонування яких має критичне значення для існування інфраструктури;
  • співробітників правоохоронних органів, прокуратури та судової системи України;
  • працівників продовольчих магазинів.

Нагадаємо, для визначених категорій громадян також здійснюється спеціальний рейс «Олександрія-Приютівка-Протопопівка-Приютівка-Олександрія».