Батьки дітей дошкільного віку отримали пільги з оплати дитсадків

  • 769

Виконавчий комітет Приютівської селищної ради ухвалив рішення щодо надання пільг окремим категоріям жителів ОТГ на оплату відвідування їхніми дітьми дитячих садків. Відповідне рішення виконком ухвалив на своєму засіданні вчора, 7 квітня.

Пільгу у 50% по оплаті за відвідування їхніми дітьми дитячих садків отримали багатодітні матері, які звернулися із заявою на отримання пільг до Приютівської селищної ради та мають відповідне посвідчення багатодітної сім’ї. Пільги призначені 18 багатодітним матерям. Вони застосовуватимуться в Ізмайлівському, Головківському, Бутівському, Протопопівському, Войнівському та Березівському закладах дошкільної освіти.

Пільги у розмірі 100% за оплату перебування дитини у дитячому садочку отримали дві родини, члени яких є учасниками бойових дій.

Чотирьом дітям, позбавленим батьківського піклування, вихованцям дитячого будинку змішаного типу для дітей дошкільного та шкільного віку “Перлинка”, також забезпечені рішенням виконкому пільги у розмірі 100% на відвідування дитячого садка.

Затверджені виконавчим комітетом пільги застосовуватимуться після завершення карантину та відновлення роботи дошкільних освітніх закладів.