Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

  • 457

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення Приютівської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області «Про встановлення місцевих податків на території Приютівської селищної ради на 2021 рік».

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань Приютівська селищна рада повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення Приютівської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області «Про встановлення місцевих податків на території Приютівської селищної ради на 2021 рік».

Основною метою проєкту регуляторного акта є встановлення на території Приютівської селищної ради ставок та пільг із сплати місцевих податків на 2021 рік.

Даний проєкт рішення, аналіз його регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті Приютівської селищної ради в рубриці «Регуляторна політика» за посиланням: https://pryiutivka-community.gov.ua/opriljudnennya-09-31-49-22-01-2020/.

Зауваження та пропозиції щодо регуляторного акта та відповідного регуляторного впливу приймаються протягом одного місяця з 15.04.2020 року, шляхом письмових та електронних звернень до Приютівської селищної ради.

Поштова адреса розробника проєкту регуляторного акта: вул. Шкільна, 4, смт Приютівка, Олександрійський район, Кіровоградська область, Приютівська селищна рада, тел. (067)2961760, e-mail: inbox1@pryiutivka-community.gov.ua

Відповідальна особа – секретар селищної ради Лисенко Вікторія Анатоліївна (тел. (067)2961760).