Порушень карантинних обмежень протягом Великодніх богослужінь на території Приютівської громади не зафіксовано

  • 540

Фото без описуЧерез загрозу поширення коронавірусу мешканцям громади наполегливо рекомендували залишитися вдома під час Великодніх богослужінь та прослухати богослужіння через он-лайн трансляцію.

Голова Приютівської громади Андрій Коломійцев висловив подяку усім мешканцям громади за їх свідомість: “Хочу висловити глибоку вдячність вам за вашу свідому поведінку, за те, що дослухалися порад та залишилися вдома! Скажу, що це рішення далося усім нам дуже складно. І це перший рік, і сподіваюся – останній, коли довелося впроваджувати такі методи і рекомендувати не відвідувати церкви під час Великодніх богослужінь”.

Зокрема на богослужіння до храму Георгія Побідоносця (смт Приютівка) завітали 10 прихожан, у Свято-Іллінському храмі (с. Головківка), разом з представниками духовенства, було 8 прихожан. Поряд із цим, у храмах в Протопопівці та Войнівці нарахували по 15 вірян. Варто відзначити, що всі прихожани були в засобах індивідуального захисту і максимально дотримувалися встановленої дистанції.

Вже до п’ятої години ранку усі храми на території Приютівської ОТГ завершили богослужіння, після чого були зачинені.