Мешканці Приютівської ОТГ можуть отримати продуктову допомогу

  • 1720

Фото без описуМешканці Приютівської об’єднаної територіальної громади можуть звернутися на Гарячу телефонну лінію аби отримати допомогу у вигляді продуктових наборів. Вона розрахована на підтримку соціально вразливих верств населення, пенсіонерів, малозабезпечених громадян у період боротьби з пандемією інфекційної хвороби COVID-19.

Організаторами та меценатами соціальної акції “Турбота” виступили ФК «Олександрія» та холдинг «Агровіста». Допомогу у формуванні продуктових наборів надали волонтери-представники громадських організацій Олександрійського району, працівники футбольного клубу. Долучився до благодійної акції також селищний голова Приютівської ОТГ Андрій Коломійцев. Перші набори соціально-продуктової допомоги волонтери доставили жителям напередодні Великодніх свят.

З 21 квітня соціально незахищені жителі, пенсіонери Приютівської ОТГ також можуть отримати допомогу у вигляді набору продуктів харчування першої необхідності. Гаряча телефонна лінія підтримки працює щоденно за номером  0800751911, з 8:00 до 20:00 години. Продуктові набори учасники акції «Турбота» доставляють за місцем проживання жителя, який звернувся за допомогою.