Функціонування галузі освіти в Приютівській ОТГ обговорили з регіональним офісом U-LEAD в режимі онлайн

  • 726

Фото без описуНещодавно, ключові питання управління в освітній системі Приютівської об’єднаної територіальної громади обговорили під час онлайн-консультації із Кіровоградським регіональним офісом «U-LEAD з Європою».

Під час конференції, спеціалісти регіонального офісу поспілкувались із заступником Приютівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань та соціальної політики Іриною Чемерис, а також директором КУ «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ» Світланою Михайленко. В ході консультації були розкриті питання законодавчих критеріїв роботи з кадровим потенціалом в освітній галузі громади, проведений аналіз роботи з кадрами в освіті громади, обговорено попередній перелік заходів з формування бачення та стратегічних цілей роботи з кадрами.

«Тематика консультації є актуальною для багатьох громад Кіровоградщини, які розпочали  поглиблену роботу в соціально-гуманітарній сфері, відповідно, наше завдання - допомогти знайти відповіді на ключові питання управлінців в громадах, надати консультації вчасно», - зазначив Олег Яременко (керівник Кіровоградського регіонального офісу).

Леонід  Жовтило (радник з питань децентралізації та місцевого самоврядування) підкреслив, що «оперативна реакція на законодавчі зміни, вивчення вдалих практик в управлінні системою освіти  в громадах України, закордонний досвід, власний досвід – все це максимально надається представникам громад під час консультування».