Шановні мешканці!

  • 1076

Фото без описуЕпідемічна ситуація з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території України, зокрема в Кіровоградській області ускладнюється з кожним днем. За даними МОЗ станом на 23 квітня 2020 року в Кіровоградській області лабораторним методом підтверджено вже 251 випадок захворювань на коронавірус.

Відповідно до постанови Головного державного санітарного лікаря України від 21.04.2020 року №11 «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) в поминальні дні» та з метою вжиття додаткових заходів для безпеки і здоров’я громадян та запобігання поширенню на території громади коронавірусної хвороби (COVID-19), Приютівська селищна рада переконливо рекомендує утриматися від відвідування кладовищ у поминальні дні.

Проте це не стосується випадків здійснення поховання померлого, за умови проведення ритуальних обрядів з дотримання протиепідемічних правил, зокрема, участі не більше 10 осіб та забезпечення відстані між присутніми не менше ніж 1,5 метри.

Закликаємо відповідально поставитися до власного здоров’я та здоров’я своїх рідних, утримавшись від відвідування кладовищ у поминальні дні.