Приютівська селищна рада закликає мешканців громади своєчасно сплачувати за комунальні послуги

  • 602

Фото без описуНаша держава, зокрема Приютівська об’єднана територіальна громада сьогодні стикається з багатьма викликами та обмеженнями. Кожне підприємство і кожна людина відчуває на собі, наскільки потужно й негативно пандемія вражає наше життя.

З кожним днем кількість людей, що залишається вдома через карантинні обмеження, зростає. Тож зараз, в режимі надзвичайної ситуації, все більш актуальними питаннями стають комунальні послуги та їх якісне надання.

На період карантину держава відмінила штрафи та пені за несвоєчасне здійснення платежів за житлово-комунальні послуги. Проте, сплачувати за спожиті послуги повинні усі громадяни, від цього залежить якість та вчасність надання комунальних послуг. В першу чергу, це відноситься до абонентів КП «Войнівське», які своєю забргованістю ставлять під загрозу надання послуг з централізованого постачання води у с. Войнівка.

Всім, у кого є близькі люди віком від 60 років! Ваші бабусі, дідусі, матері, батьки, а також сусіди в групі ризику. Допоможіть їм скористатися онлайн-сервісами «Укрпошти» або онлайн-банкінгом, це убезпечить їх від зараження на COVID-19!