У Всеукраїнському конкурсі на кращий веб-сайт Цукрозаводський заклад ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗПО ввійшов до списку призерів

  • 700

Інтернет Асоціація України підбиває підсумки X Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт закладу освіти, який проводився з метою сприяння впровадженню та поширенню сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес, забезпеченню прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти, створенню умов формування закладами освіти відкритих і загальнодоступних ресурсів з інформацією про свою діяльність та оприлюднення такої інформації.

Професійне журі конкурсу, яке складається з представників профільних державних органів і НДО, визначило список призерів, серед яких і Цукрозаводський ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗПО Приютівської селищної ради.

Найближчим часом будуть оголошені час і формат проведення церемонії нагородження, яка в умовах карантинних обмежень скоріш за все відбудеться в дистанційному режимі. Призери отримають грамоти за підписом Міністра освіти і науки і Голови Правління ІнАУ, а також цінні призи від Інтернет Асоціації України і компанії «Адамант». В разі дистанційної процедури нагородження призи і грамоти будуть надіслані поштою.

Розподіл призових місць по номінаціях поки що не оголошується, ця інформація буде оприлюднена на церемонії нагородження.

Більш детальну інформацію про умови Конкурсу, критерії оцінювання можна знайти тут.