У Приютівській ОТГ підвищується рівень пожежної безпеки в закладах загальної середньої освіти

  • 585

умовне фотоЗаклади загальної середньої освіти відносяться до категорії установ з масовим перебуванням людей, що змушує відповідально ставитися до безпеки підростаючого покоління під час навчального процесу. З огляду на це, впродовж останнього часу в Приютівській об’єднаній територіальної громаді чимало коштів спрямовується на забезпечення пожежної та техногенної безпеки в закладах освіти.

Зокрема, проводиться вогнезахисна обробка дерев’яних конструкцій будівель вогнезахисними сумішами з метою зниження ризиків займання оброблюваної поверхні, димоутворення та виділення продуктів горіння. Такі роботи вже виконані у Користівському ліцеї та проводяться наразі у Войнівському закладі загальної середньої освіти I-III ст.

Просочування дерев’яних конструкцій здійснюється спеціальною протипожежною речовиною, що має сертифікат відповідності Державної системи сертифікації УкрСЕПРО, токсиколого-гігієнічний паспорт і відповідає сфері застосування та умовам експлуатації.

Вже згодом, роботи з вогнезахисту (обробка) здійснюватимуться у Протопопівському закладі загальної середньої освіти I-III ст.

В матеріалі використано умовне фото.