У Приютівській громаді вшановують пам'ять героїв-воїнів Другої світової війни

  • 937

Фото без описуСьогодні Приютівська об’єднана територіальна громада, як і вся Україна та світ, вшановує День пам’яті та примирення — символ перемоги над нацизмом. Саме в цей день, 75 років тому, нацистська Німеччина оголосила про капітуляцію у Другій світовій війні.

Війна – це мільйони людських страждань. І сьогодні, 8 травня, у смт Приютівка вшанували подвиг воїнів, котрі боролися з нацизмом і перемогли його. До покладання квітів героям-воїнам Другої світової війни долучилися Приютівський селищний голова Андрій Коломійцев, секретар селищної ради Вікторія Лисенко, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань та соціальної політики Ірина Чемерис та в.о. старости Головківського старостинського округу Тетяна Кузьменко.

В кожному старостинському окрузі також вшановують героїв. Зокрема, в населених пунктах Приютівської громади в індивідуальному порядку покладають квіти до Братських могил, пам’ятних місць, могил героїв і жертв Другої світової війни.

Нагадаємо, у зв’язку із карантином Приютівська об’єднана територіальна громада, як загалом по Україні, цьогоріч утрималась від проведення масових заходів.