У Приютівській ОТГ збільшено фінансування програми протидії поширенню коронавірусної  інфекції COVID-19

  • 661

Фото без описуМинулі тижні для Приютівської громади видалися нелегкими, вони стали перевіркою на готовність діяти в екстремальних ситуаціях, адже двоє наших жителів отримали позитивні результати лабораторних аналізів на COVID-19.

Саме в такий час, в нагоді стала напередодні затверджена депутатами селищної ради Програма протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19, яка дозволила залучити кошти з місцевого бюджету для мінімізації поширення в населених пунктах Приютівської ОТГ коронавірусу COVID-19 та надання комплексної підтримки незахищеним категоріям населення. Зокрема, були вжиті посилені заходи дезінфекції в кожному населеному пункті. Громадські місця та вулиці й наразі ретельно обробляються спеціальним дезінфекційним розчином посиленої дії, який знищує хвороботворні віруси та мікроорганізми.

Варто відзначити, що необхідність вжиття додаткових заходів щодо подолання наслідків боротьби з коронавірусною інфекцією COVID-19, змусило депутатів та керівництво селищної ради збільшити обсяг фінансових ресурсів для реалізації програми з 515,0 тис. грн до 564,9 тис. грн.