У Приютівській громаді впорядковують стан рослинності та проводять ремонти зупинок

  • 936

Фото без описуУ Приютівській об’єднаній територіальній громаді карантинні обмеження, пов’язані із протидією розповсюдження коронавірусної хвороби COVID-19, не вплинули на заходи з благоустрою території.

Працівники комунального підприємства «Водолій» Приютівської селищної ради щоденно проводять заходи з благоустрою території населених пунктів Приютівської об’єднаної територіальної громади. Зокрема, з настанням весняно-літнього періоду велика увага приділяється стану рослинності, газонів у зелених зонах та уздовж узбіч. Наразі косіння трави проводиться на території сіл Головківка, Протопопівка, Ізмайлівка та селища Приютівка. З наступного понеділка працівники комунального підприємства планують розпочати впорядкування рослинності у селах Войнівка, Костянтинівка, Бутівське та продовжити косіння трави у селі Протопопівка. Особлива увага під час «зелених» робіт комунальниками приділяється дитячим майданчикам та центральним вулицям населених пунктів для забезпечення комфорту жителів та привабливого зовнішнього вигляду територій.

Заходи з благоустрою у Приютівській ОТГ також включають ремонтні роботи місць очікування громадського транспорту. Комунальники цього тижня облаштували автобусні зупинки у селі Войнівка та планують провести ремонт у місцях очікування транспорту у селі Головківка.

На території села Головківка цього тижня були проведені роботи зі встановлення двох дошок оголошень. Поряд із цим, у Головківці здійснено облаштування 10 нових лавок для сидіння. Сім із них встановили обабіч ігрового поля на сільському стадіоні, по одній лавці з’явилося на дитячих майданчиках на території села.