У Приютівській селищній раді розпочала роботу громадська комісія з житлових питань

  • 885

Фото без опису26 травня свою діяльність розпочала громадська комісія з житлових питань при виконавчому комітеті Приютівської селищної ради. Перше засідання члени комісії провели перед засіданням виконкому.

На розгляд комісії із житлових питань виносилося питання зарахування на квартирний облік мешканки Приютівської об’єднаної територіальної громади, яка має статус дитини-сироти та потребує поліпшення житлових умов.

Комісія, розглянувши життєві обставини громадянки, одноголосно підтримала рішення рекомендувати виконавчому комітету Приютівської селищної ради зарахувати вищезазначену особу на квартирний облік на території Приютівської об’єднаної територіальної громади.  

До складу громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Приютівської селищної ради входять представники  селищної ради, виконуючі обов’язки старост старостинських округів та громадські активісти.

Рішення комісії на своєму засіданні підтримали також члени виконавчого комітету Приютівської  селищної ради: взяти на облік та включити особу з числа дітей-сиріт до списку громадян, які користуються правом позачергового одержання жилих приміщень.