Мешканцям Приютівської ОТГ призначили матеріальну допомогу

  • 896

Фото без описуВиконавчий комітет Приютівської селищної ради 26 травня на своєму засіданні підтримав рішення про надання матеріальної допомоги жителям Приютівської об’єднаної громади. Допомогу призначено 8 особам на загальну суму 16 тисяч гривень.

Отримають матеріальну допомогу за рішенням виконавчого комітету мешканці Приютівської об’єднаної територіальної громади, які мають тяжке або хронічне захворювання. Кожен випадок захворювання був ретельно розглянутий членами виконавчого комітету Приютівської селищної ради та запрошеним на засідання лікарем, котрий надав фахові консультації по кожному окремому випадку захворювання. Розмір допомоги громадянам призначений відповідно до Програми з надання одноразової матеріальної допомоги незахищеним категоріям населення, які зареєстровані та проживають на території Приютівської селищної ради на 2020 рік, затвердженої рішенням №477 Приютівської селищної ради від 19 грудня 2019 року.

Матеріальна допомога призначена також учаснику бойових дій, що проживає на території Приютівської ОТГ, та мешканці громади, яка постраждала від пожежі.