Депутати Приютівської селищної ради затвердили бюджетні та земельні питання

  • 682

Фото без опису29 травня відбулася чергова сесія Приютівської селищної ради. На засіданні було розглянуто 16 питань життєдіяльності Приютівської об’єднаної територіальної громади.

Депутати Приютівської селищної ради ухвалили проєкт рішення «Про внесення змін до рішення селищної ради від 17 грудня 2019 року № 490 «Про бюджет Приютівської селищної  об’єднаної  територіальної громади  на 2020 рік», розподіливши вільні залишки на потреби освітньої галузі.

Окремим рішенням депутати затвердили Програму боротьби з амброзією полинолистою на території Приютівської селищної ради на 2020 рік. Також погодили питання демонтажу автобусної зупинки в смт Приютівка.

Більша частина розглянутих Приютівською селищною радою питань стосувалася земельних питань (13). Депутати надали дозволи на надання земельних ділянок у власність мешканцям Приютівської ОТГ, на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок в оренду, на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність учасникам бойових дій. Були ухвалені рішення щодо припинення права користування земельною ділянкою, затвердження технічної документації із землеустрою, надання земельних ділянок в оренду. Дозволено розробку проекту землеустрою що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь, виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості (в натурі). Окрім того,  ухвалено рішення щодо проведення земельних торгів з набуття права оренди на земельні ділянки.

Усі питання були підтримані депутатами громади.