З Міжнародним днем захисту дітей!

  • 463

Фото без описуСьогодні ми відзначаємо гарне і добре свято – Міжнародний день захисту дітей. Це свято поєднує все найкраще, що ми маємо у житті, адже дитинство - найцінніший подарунок, який отримує людина. Найкращі наші спогади, які ми неодноразово згадуємо у дорослому віці, пов’язані з цим періодом. Найкращі друзі, відносини з якими зберігаємо усе життя, теж, зазвичай, родом з дитинства. Так, ми часто хочемо якнайшвидше стати дорослими, але потім мріємо хоч на мить повернутися у дитинство.

Кожна дитина має свої спогади про цей час, але від нас, дорослих, залежить, щоб ці спогади були якомога щасливішими. Ми маємо захищати дитинство наших дітей від багатьох речей: насильства, хвороб, брехні, жорстокості і байдужості. Сучасний світ ставить свої жорсткі вимоги навіть до маленьких дітей: їм доводиться занадто швидко розвиватися і ставати дорослими. Тому ми маємо допомагати їм віднайти себе у цьому світі і зробити ці короткі роки дитинства яскравими.

Я вітаю усіх дітей зі святом і бажаю щастя, а їхнім батькам – натхнення і сил для здійснення дитячих мрій!

З повагою,

Приютівський селищний голова                                                                                                                Андрій Коломійцев