Поминальні дні проходитимуть виключно з дотриманням правил карантину

  • 838

Фото без описуВідповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року №392 «Про встановлення карантину, з метою запобігання гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» інформуємо громадян та керівників релігійних громад щодо виконання вимог постанови Кабінету міністрів від 3 червня 2020 року №435 щодо проведення релігійних заходів за умови дотримання правил карантину.

Під час святкування «Дня святої Трійці» та поминальних днів 6-7 червня необхідно неухильно дотримуватися відповідних санітарних та протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню та території області гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Нагадуємо:

  • В храмах Кіровоградської області, зокрема Приютівської обєднаної територіальної громади дозволено проводити богослужіння з дотриманням всіх санітарно-епідеміологічних вимог за умов наповнюваності храмів не більше однієї особи на 10 кв. метрів приміщення;
  • перебувати на території кладовищ дозволено з дотриманням заходів особистої безпеки, соціального дистанціювання та недопущення скупчення людей, обов’язковим є наявність засобів індивідуального захисту;
  • суворо заборонено на кладовищах вживати їжу та алкогольні напої;
  • якщо ви відчули нездужання, залишайтеся вдома до одужання, навіть якщо у вас слабо виражені симптоми захворювання.

Наполегливо просимо усіх мешканців громади: не ставте під загрозу своє здоров’я та здоров'я близьких. Дотримуйтеся умов карантину. Піклуймося разом про здоров'я один одного!