У новому навчальному році заклади середньої освіти громади працюватимуть без змін

  • 1103

Фото без описуВізитівкою Приютівської об’єднаної територіальної громади, без сумніву, є її освітня галузь, адже громада посіла шосте місце серед усіх ОТГ області в рейтингу індексу фінансової спроможності шкільної освітньої мережі 2019 року та увійшла до десятки найкращих 2020-го.

У Приютівській ОТГ в 2020/2021 навчальному році працюватиме 7 закладів загальної середньої освіти, з них шість закладів І-ІІІ ступенів та один заклад І-ІІ ступенів. За результатами проведеної роботи та попередньої тарифікації на 2020/2021 рік навчанням буде охоплено 1127 учнів, укомплектовано 74 класи. Відсутні лише 2 класи — це 3-й клас у Бутівському ЗЗСО І-ІІ ступенів - ЗДО  та 10-й клас у Головківському ЗЗСО І – ІІІ ступенів - ЗДО.

У закладах освіти громади освітні послуги здобувачам освіти надають 134 висококваліфіковані педагогічні працівники.

У 5 закладах загальної середньої освіти організовано профільне навчання, де навчанням охоплено 122 учнів (11%). За індивідуальною формою навчання навчатиметься 15 учнів. Із них 3 учні за індивідуальною формою навчання у зв’язку з малою чисельністю учнів. Інклюзивною освітою охоплено 40 учнів.

Також продовжують діяти Войнівський міжшкільний навчально-виробничий комбінат та заклад позашкільної освіти при Цукрозаводському ЗЗСО І-ІІІ  ст.