Проєкт «Турбота» допоміг більше 1000 мешканцям Приютівської громади

  • 652

Соціальний проєкт «Турбота», організований футбольним клубом «Олександрія», ініціатором якого став Президент клубу Сергій Кузьменко, був започаткований для підтримки уразливих категорій населення. Сьогодні даний проєкт користується великою популярністю серед мешканців Приютівської об’єднаної територіальної громади. Вже більше тисячі продуктових наборів отримали жителі населених пунктів Приютівської громади від початку дії проєкту.

У поле зору акції соціальної підтримки потрапили мешканці Приютівської ОТГ, які найбільше відчули на собі тягар економічної ситуації, викликаної карантинними обмеженнями, що були запроваджені для запобігання коронавірусної хвороби COVID-19. Скористалися продовольчою допомогою від ФК «Олександрія» люди похилого віку, багатодітні сім’ї, люди з обмеженими фізичними можливостями, переселенці, що проживають на території Приютівської громади.

Набори з найнеобхіднішими продуктами харчування доставляються адресно. Адресна доставка забезпечує дотримання карантинних обмежень та можливість мешканцям громади залишатися вдома в умовах небезпечної епідеміологічної ситуації в країні. Доставка здійснюється силами волонтерів, задіяних до участі у проєкті, – у будні та у вихідні дні.

Дією проєкту «Турбота» була охоплена уся територія Приютівської об’єднаної громади: продуктові набори щодня отримували мешканці різних старостинських округів ОТГ.