Поліцейські офіцери громади прозвітували про свою роботу

  • 1100

Фото без описуСьогодні, 24 червня, у Приютівській селищній раді відбулась чергова сесія, на якій депутати крім розгляду порядку денного заслухали звіт за перше півріччя роботи поліцейської станції Олександрійського РВП ОВП ГУНП в Кіровоградській області.

Про криміногенну обстановку на території Приютівської об’єднаної громади за час обслуговування, проблемні питання, скоєні злочини та їх розкриття, розповів старший лейтенант Віталій Нікулін.

«За звітний період було складено 147 адміністративних правопорушень. За всіма фактами були складені протоколи, а правопорушники притягнені до відповідальності. Зокрема, було задокументовано 43 випадки вчинення домашнього насильства, 30 за фактом придбання, виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення, 19 випадків порушення Правил дорожнього руху, а також кілька фактів злісної непокори законної вимоги поліцейського; порушення Правил карантину; розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді», — зазначив поліцейський офіцер громади.

Також старший лейтенант розповів, що на території громади було зафіксовано 32 випадки викрадення чужого майна. Вісім з них було розкрито, а розгляд ще восьми справ було припинено через їх малозначність.

Поряд із цим, поліцейськими офіцерами громади було розглянуто понад 260 звернень від громадян.