У Костянтинівці та Ізмайлівці перевіряли сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах

  • 806

Фото без описуУ Приютівській об’єднаній територіальній громаді триває перевірка умов утримання та проживання дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Так, днями комісією у складі начальника служби у справах дітей Приютівської селищної ради Ярослава Коряковцева та головним спеціалістом відділу охорони здоров’я та соціального захисту було відвідано дітей незахищених категорій на території сіл Пустельникове, Ізмайлівка, Піщаний Брід та Костянтинівка.

З батьками кожної із перевірених сімей було проведено профілактичні бесіди, щодо належного виконання їх батьківських обов’язків та створення необхідних придатних умов життя та виховання своїх дітей.

Напередодні, перевірки були здійснені в сім’ях, що проживають у смт Приютівка, с. Головківка та с. Протопопівка. Мета таких заходів — виявлення порушень з боку батьків, насамперед в ухилянні від виконання своїх батьківських обов’язків по вихованню та належних умов щодо утримання своїх дітей.