У Приютівській амбулаторії зробили капітальний ремонт у палаті, розрахованій на чотири ліжка

  • 771

Фото без описуУ маніпуляційному кабінеті з функціями денного стаціонару, що діє на базі Приютівської амбулаторії загальної практики — сімейної медицини, відремонтовано велику палату на 4 ліжка. Це стало можливим завдяки залученню позабюджетних коштів, а саме за рахунок сільськогосподарського підприємства ТОВ «Агродар ЛТД».

В ході проведення ремонтних робіт тут були встановлені сучасні металопластикові двері, замінено системи електричного живлення, відремонтовано стіни, стелю та оновлено підлогу. До того ж, в палаті планується встановлення сонцезахисних жалюзей для більш комфортного перебування пацієнтів.

По завершенню вищевказаних робіт, за рахунок коштів ТОВ «Олександрійський цукровий завод» будуть проведені ремонтні роботи в сусідній палаті. Тож уже наприкінці липня місяця, на базі денного стаціонару діятимуть три капітально відремонтовані палати, що зможуть одночасно прийняти до 10 пацієнтів.

Нагадаємо, що за період з лютого по червень 2020 року в будівлі амбулаторії за кошти місцевого бюджету здійснено ремонт службової кімнати для лікарів та однієї палати на 2 ліжка.